Να στείλετε μήνυμα

Ονομαστική Titanate λίθιου τάσης 2.3V μπαταρία με την υψηλή σταθερότητα ασφάλειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: XI'AN ΚΙΝΑ
Μάρκα: HERONG ELECTRIC
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: HXLT02R3D1R5C
Ποσότητα παραγγελίας min: 100pc
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Ονομαστική τάση: 2.3 Ονομαστική ικανότητα: 1.5
Ενεργειακή πυκνότητα: >85 Μέγιστο ρεύμα χρέωσης: 6C
Μέγιστο συνεχές ρεύμα απαλλαγής: 10C Μέγιστο ρεύμα: 20C
Υψηλό φως:

2.3V Titanate λίθιου μπαταρία

,

Titanate λίθιου Ultracapacitor μπαταρία

,

Titanate λίθιου Ultracapacitor ιονική μπαταρία

1.Summarize

Titanate λίθιου η μπαταρία είναι μια ιονική δευτεροβάθμια μπαταρία λίθιου που αποτελούνται από λίθιου το ιονικό υλικό ηλεκτροδίων μπαταριών αρνητικό - titanate λίθιου, και οξείδιο μαγγάνιου λίθιου, τριαδικό φωσφορικό άλας σιδήρου υλικού ή λίθιου και άλλα θετικά υλικά ηλεκτροδίων. Λόγω της υψηλής ασφάλειας, της υψηλής σταθερότητας, των μακράς διαρκείας και πράσινων χαρακτηριστικών προστασίας του περιβάλλοντος titanate λίθιου. Όταν η titanate λίθιου μπαταρία φορτίζεται και εκφορτίζεται, η παρεμβολή και το deintercalation των ιόντων λίθιου δεν θα προκαλέσουν τις αλλαγές στη δομή κρυστάλλου titanate λίθιου, έτσι έχει το ελάχιστο αποτέλεσμα στη δομή του titanate λίθιου υλικού. Για το λόγο αυτό, titanate λίθιου είναι επίσης γνωστό ως «μηδέν υλικό πίεσης». Έναντι της τρέχουσας μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου που «επιβραδύνετε η δαπάνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 έτη και η γρήγορη δαπάνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 2 έτη», titanate λίθιου οι μπαταρίες έχουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι προβλέψιμο ότι titanate λίθιου τα υλικά θα γίνουν τα υλικά ανόδων των νέας γενιάς λίθιο-ιονικών μπαταριών σε 2-3 έτη και χρησιμοποιείται ευρέως στα νέα ενεργειακά οχήματα, ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και απαιτεί την υψηλή ασφάλεια, την υψηλή σταθερότητα και τις μακροχρόνιες εφαρμογές κύκλων.

 

2.Working αρχή

Όταν η μπαταρία απαλλάσσεται, Li* είναι από titanate λίθιου που το σπινέλιου υλικό δομών, εισάγει τον ηλεκτρολύτη, περνά μέσω του διαχωριστή, μεταναστεύει στην επιφάνεια του τριαδικού κρυστάλλου λίθιου μέσω του ηλεκτρολύτη, και επανεισάγει έπειτα στο τριαδικό υλικό λίθιου. Συγχρόνως, τα ηλεκτρόνια διατρέχουν στο ηλεκτρόδιο φύλλων αλουμινίου αργιλίου του αρνητικού ηλεκτροδίου μέσω του αγωγού, και τη ροή στο ηλεκτρόδιο φύλλων αλουμινίου αργιλίου του θετικού ηλεκτροδίου της μπαταρίας μέσω της ετικέττας, του αρνητικού πόλου της μπαταρίας, του φορτίου, του θετικού πόλου και του θετικού πόλου, και έπειτα της ροής στο θετικό ηλεκτρόδιο του τριαδικού λίθιου του αγωγού. , για να φέρει τη δαπάνη στην ισορροπία.
Μπορεί να δει ότι η βασική αρχή της titanate λίθιου μπαταρίας είναι ότι στο στάδιο της φόρτισης και της εκφόρτισης, τα αντίστοιχα ιόντα λίθιου παρεμβάλλονται και αφαιρούνται μπρος-πίσω μεταξύ των θετικών και αρνητικών ηλεκτροδίων για να ολοκληρώσουν τη φόρτιση και την εκφόρτιση της δύναμης μπαταριών και ανεφοδιασμού στο φορτίο. Όταν η μπαταρία φορτίζεται, το θετικό ηλεκτρόδιο χάνει τα ηλεκτρόνια, και τα ιόντα λίθιου εξάγονται και ενσωματώνονται στο αρνητικό ηλεκτρόδιο το αρνητικό ηλεκτρόδιο παρεμβάλλει τα ιόντα λίθιου και λαμβάνει ταυτόχρονα τα ηλεκτρόνια για να γίνει πλούσιο κράτος. Η διαδικασία κατά τη διάρκεια της απαλλαγής είναι ακριβώς το αντίθετο. Στη διαδικασία αντίδρασης της παρεμβολής ή του deintercalation Li*, titanate λίθιου (Li4 Ti5 O12) είναι ένα ιδανικό υλικό ηλεκτροδίων παρεμβολής, και η εισαγωγή και το deintercalation Li* έχουν το ελάχιστο αποτέλεσμα στην υλική δομή, έτσι καλείται «μηδέν» υλικό πίεσης», εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια την καλή εκτέλεση κύκλων του.

 

3.Performance χαρακτηριστικό γνώρισμα Ultracapacitor

Ονομαστική Titanate λίθιου τάσης 2.3V μπαταρία με την υψηλή σταθερότητα ασφάλειας 0

Ονομαστική Titanate λίθιου τάσης 2.3V μπαταρία με την υψηλή σταθερότητα ασφάλειας 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636