Να στείλετε μήνυμα

Εκτιμημένη τάση 160V/ενότητα 5.8F Ultracapacitor για HEV

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: XI'AN ΚΙΝΑ
Μάρκα: HERONG ELECTRIC
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: HXEC0048M0165I
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Εκτιμημένος πυκνωτής: 5.8F Μέγιστο συνεχές ρεύμα: 30A
Εκτιμημένη τάση: 160v Τάση κύματος: 171V
Λειτουργούσα θερμοκρασία: -40℃~+65℃ Εφαρμογή: HEV
Υψηλό φως:

ενότητα 5.8F Ultracapacitor

,

ενότητα 160V Ultracapacitor

,

Ενότητα HEV Supercapacitor

Το Supercapacitor είναι ένας νέος τύπος της πράσινης ενεργειακής συσκευής αποθήκευσης (ενεργοποιημένος άνθρακας), που έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αποδοτικότητας, η υψηλής τάσης ικανότητα, η ευρεία σειρά τάσης, η ευρεία σειρά θερμοκρασίας, η μακριά ζωή υπηρεσιών, η μακριά οικονομικά ενεργή ζωή, η συντήρηση-ελεύθερη και εύκολη συντήρηση, απλή ολοκλήρωση, κατώτατο σημείο κοστίζουν και ούτω καθεξής. Έχει μια ευρεία προοπτική για την ανάπτυξη.

Δεδομένου ότι η τάση εργασίας του μονομερούς supercapacitor δεν είναι υψηλή, γενικά μόνο 1V-4V, μεταξύ του οποίου η κοινή προδιαγραφή τάσης του supercapacitor μονομερών είναι γενικά 2.7V, και στην πρακτική εφαρμογή, η τάση 16V, 48V, 54V, 75V, 125V ή υψηλότερος απαιτείται συχνά για να συναντήσει τη χρήση αυτών των συσκευών. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές είναι παραγωγή αιολικής ενέργειας, αυτοκίνητο HEV, στρατιωτική αρχική δύναμη και εξοπλισμός πλέγματος μικροϋπολογιστών. Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις αυτών των συσκευών, η ενότητα ultracapacitor μπαίνει σε την ύπαρξη.

 

Η ενότητα ultracapacitor είναι ένας νέος τύπος του ενεργειακού πακέτου που συνδυάζει διάφορα ultracapacitors σωρηδόν με ένα σύστημα ρυθμιστών τάσης εξίσωσης και απαλλαγής τάσης. Η γέννηση της ενότητας ultracapacitor αποζημιώνει τις ατέλειες της lead-acid μπαταρίας και άλλων ενεργειακών συσκευών αποθήκευσης. Η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας της ενότητας ultracapacitor είναι -40~65℃, το οποίο λύνει το πρόβλημα ότι η αποδοτικότητα της lead-acid μπαταρίας μειώνεται πολύ στους κρύους υπαίθριους όρους. Επιπλέον, η ενότητα ultracapacitor όχι μόνο έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μονομερούς ultracapacitor, αλλά και έχει τη λειτουργία ελέγχου θέσης, η οποία μπορεί καλύτερα να πραγματοποιήσει την συντήρηση-ελεύθερη και εύκολη συντήρηση.

 

Εκτιμημένη τάση 160V/ενότητα 5.8F Ultracapacitor για HEV 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636