Να στείλετε μήνυμα

Υψηλό αποθήκευσης θερμοκρασίας υπερβολικό πυκνωτών ρεύμα απαλλαγής ενότητας 2A ανώτατο

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: XI''AN CHINA
Μάρκα: Herong Electric
Ζωή κύκλων: >1.000.000 Ικανότητα: 1.2F-10F
Σύνθετη αντίσταση: <0,5mΩ Τάση: 2.7V-3.6V
Μέγιστο ρεύμα απαλλαγής: 2A Εξουσιοδότηση: 2 έτη
Όνομα προϊόντων: Ενότητα Ultracapacitor Μέγιστο ρεύμα δαπανών: 2A
Υψηλό φως:

Υπερβολική ενότητα 2.7V πυκνωτών

,

2A υπερβολική ενότητα πυκνωτών

,

Υψηλή ενότητα Ultracapacitor θερμοκρασίας αποθήκευσης

Περιγραφή προϊόντων:

Η ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών είναι μια ευπροσάρμοστη, αξιόπιστη, και ισχυρή λύση ενεργειακής αποθήκευσης για τις υψηλής απόδοσης εφαρμογές. Αυτή η ενότητα σχεδιάζεται με ένα ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς θερμοκρασίας αποθήκευσης -40℃~+85℃, μιας σειράς ικανότητας 1.2F-10F, ενός ανώτατου ρεύματος δαπανών 2A, και ενός ανώτατων ρεύματος απαλλαγής και μιας τάσης 2A και 2.7V αντίστοιχα. Η ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών είναι μια τοπ επιλογή για τις υψηλής ισχύος εφαρμογές λόγω της υψηλής ενέργειας πυκνότητας, των γρήγορων ικανοτήτων δαπανών/απαλλαγής, και της μακροχρόνιας διάρκειας ζωής της. Το γερό και αξιόπιστο σχέδιό του το κάνει την τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί την ακραία απόδοση. Με την υψηλή ικανότητα, τη χαμηλή σύνθετη αντίσταση, και τις ικανότητες υψηλού ποσοστού της, η ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί την ακραίες απόδοση και την αξιοπιστία.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών - ενότητα Ultracapacitor, υπερβολική ενότητα πυκνωτών
 • Σύνθετη αντίσταση: <0>
 • Λειτουργούσα θερμοκρασία: -40℃~+65℃
 • Ικανότητα: 1.2F-10F
 • Μέγιστη τάση απαλλαγής: 2.7V
 • Εξουσιοδότηση: 2 έτη
 

Εφαρμογές:

Η ηλεκτρική ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών Herong είναι η ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που χρειάζονται μια αξιόπιστη, υψηλής απόδοσης πηγή ισχύος. Αυτή η ενότητα χρησιμοποιεί τα ultracapacitors με μια μέγιστη τάση δαπανών 4.2V και μια σειρά τάσης 2.7V-3.6V. Η μαύρη χρωματισμένη ενότητα λειτουργεί σε μια σειρά θερμοκρασίας -40℃~+65℃ και έχει μια μέγιστη τάση απαλλαγής 2.7V. Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται σε Xi'an, Κίνα.

Η ηλεκτρική ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών Herong έχει ως σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές, όπως αυτοκίνητος, βιομηχανικός, και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Είναι μια αποτελεσματική λύση για τις εφαρμογές που απαιτούν τις γρήγορες εκρήξεις της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ή απαιτούν την υψηλής ισχύος παράδοση και τους εκτεταμένους χρόνους εκτέλεσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση μιας μπαταρίας για τις εφαρμογές που απαιτούν τη χαμηλής τάσης δύναμη, όπως τα τηλέφωνα κυττάρων, τα lap-top, και άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές. Είναι επίσης μια ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν τις αξιόπιστες, υψηλής απόδοσης πηγές ισχύος.

Η ηλεκτρική ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών Herong σχεδιάζεται για τη μακροπρόθεσμη χρήση και παρέχει την αξιόπιστη, αποδοτική παράδοση δύναμης. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και προσφέρει την ανώτερη απόδοση έναντι άλλων τεχνολογιών ενεργειακής αποθήκευσης. Αυτή η ενότητα είναι μια αξιόπιστη, οικονομικώς αποδοτική ενεργειακή λύση για πολλές εφαρμογές.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Όνομα προϊόντων Ενότητα Ultracapacitor
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Τάση 2.7V-3.6V
Χρώμα Μαύρος
Λειτουργούσα θερμοκρασία -40℃~+65℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης -40℃~+85℃
Μέγιστη τάση δαπανών 4.2V
Μέγιστο ρεύμα δαπανών 2A
Μέγιστο ρεύμα απαλλαγής 2A
Εξουσιοδότηση 2 έτη
 

Προσαρμογή:

 • Εμπορικό σήμα: Herong ηλεκτρικό
 • Θέση προέλευσης: XI'AN ΚΙΝΑ
 • Τάση: 2.7V-3.6V
 • Ζωή κύκλων: >1,000,000
 • Μέγεθος: Προσαρμοσμένος
 • Ικανότητα: 1.2F-10F
 • Εξουσιοδότηση: 2 έτη

Το Herong ηλεκτρικό παρέχει την επί παραγγελία ενότητα Ultracapacitor, επίσης γνωστή ως υπερβολική ενότητα πυκνωτών και υπερβολική ενότητα πυκνωτών. Η ενότητα Ultracapacitor μας είναι υψηλού - ποιότητα, με τη σειρά τάσης από 2.7V-3.6V, τη ζωή κύκλων μεγαλύτερου από 1.000.000, την ικανότητα 1.2F-10F, και την εξουσιοδότηση 2 ετών. Το μέγεθος και το σχέδιο της ενότητας Ultracapacitor μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για την ενότητα Ultracapacitor

Παρέχουμε την πλήρεις τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα προϊόντα ενότητας Ultracapacitor μας. Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης μας είναι πεπειραμένοι επαγγελματίες που μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να παρέχουν σε σας τις λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορείτε να έχετε.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών για να υποστηρίξουμε τα προϊόντα μας, που περιλαμβάνουν:

 • Εγκατάσταση και οργάνωση του προϊόντος
 • Διάγνωση και ανίχνευση μηχανικών βλαβών των τεχνικών ζητημάτων
 • Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης
 • Βελτιώσεις και ενημερώσεις λογισμικού
 • Προσαρμογή και διαμόρφωση προϊόντων
 • Ανάλυση στοιχείων και υποβολή έκθεσης
 • Υπηρεσίες κατάρτισης και εκπαίδευσης

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια με το προϊόν ενότητας Ultracapacitor σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σήμερα!

 

FAQ:

Q: Τι είναι ενότητα Ultracapacitor;
Α: Η ενότητα Ultracapacitor είναι μια συσκευή που παράγεται από Herong Electric από ΧΙ ' μια ΚΊΝΑ, η οποία χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει και να παραδώσει την ενέργεια με έναν γρήγορο, αποδοτικό και αξιόπιστο τρόπο.
Q: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ενότητας Ultracapacitor;
Α: Η ενότητα Ultracapacitor χαρακτηρίζει την πυκνότητα υψηλής δύναμης, τη μακριά διάρκεια ζωής, γρήγορα τη χρέωση, την ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας, και χαμηλός self-discharge.
Q: Ποιες είναι οι εφαρμογές της ενότητας Ultracapacitor;
Α: Η ενότητα Ultracapacitor μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους ανεμοστροβίλους, τα ηλεκτρικά οχήματα, την αποθήκευση ηλιακής ενέργειας, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, και πολλές άλλες εφαρμογές.
Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενότητας Ultracapacitor;
Α: Η ενότητα Ultracapacitor έχει τα πλεονεκτήματα όπως την υψηλής ισχύος πυκνότητα, τη μακριά διάρκεια ζωής, γρήγορα τη χρέωση, την ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας, και χαμηλός self-discharge.
Q: Ποια είναι η εξουσιοδότηση για την ενότητα Ultracapacitor;
Α: Η ενότητα Ultracapacitor καλύπτεται από μια ενός έτους εξουσιοδότηση για οποιεσδήποτε ατέλειες κατασκευής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636