Να στείλετε μήνυμα

Υπερβολική ενότητα πυκνωτών υψηλής επίδοσης με την ανώτατη τάση 2.7V-3.6V απαλλαγής

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: XI''AN CHINA
Μάρκα: Herong Electric
Λειτουργούσα θερμοκρασία: -40℃~+65℃ Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40℃~+85℃
Όνομα προϊόντων: Ενότητα Ultracapacitor Εξουσιοδότηση: 2 έτη
Μέγιστη τάση δαπανών: 4.2V Ζωή κύκλων: >1.000.000
Μέγιστο ρεύμα απαλλαγής: 2A Χρώμα: ΜΑΥΡΟΣ
Υψηλό φως:

3.6V υπερβολική ενότητα πυκνωτών

,

2.7V υπερβολική ενότητα πυκνωτών

,

Ενότητα Ultracapacitor υψηλής επίδοσης

Περιγραφή προϊόντων:

Η υπερβολική ενότητα πυκνωτών είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργειακής αποθήκευσης που προσφέρει διάφορα οφέλη πέρα από τις παραδοσιακές μπαταρίες. Παρέχει εξαιρετικά τη χαμηλή σύνθετη αντίσταση (<0>

Η υπερβολική ενότητα πυκνωτών είναι ένα ισχυρό και αποδοτικό σύστημα ενεργειακής αποθήκευσης που μπορεί να παρέχει την ανώτερη απόδοση στην απαίτηση των εφαρμογών. Έχει ως σκοπό να παρέχει μια αξιόπιστη και μακράς διαρκείας παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας την ανώτερη ενεργειακή πυκνότητα και μια ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας. Με τη χαμηλή σύνθετη αντίσταση, τη μεγάλη λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας, και το εξατομικεύσιμο βάρος της, η υπερβολική ενότητα πυκνωτών είναι η ιδανική επιλογή για μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Ενότητα Ultracapacitor
  • Ζωή κύκλων: >1,000,000
  • Μέγιστη τάση απαλλαγής: 2.7V
  • Ικανότητα: 1.2F-10F
  • Μέγιστο ρεύμα απαλλαγής: 2A
  • Σύνθετη αντίσταση: <0>
 

Εφαρμογές:

Η ηλεκτρική ενότητα Ultracapacitor Herong είναι η τέλεια λύση για τις μακροπρόθεσμες ανάγκες ενεργειακής αποθήκευσης. Το μέγιστο ρεύμα απαλλαγής 2A του, το μέγιστο ρεύμα δαπανών 2A, η λειτουργούσα θερμοκρασία -40℃~+65℃ και η ζωή κύκλων >1,000,000 το κάνουν ένα αξιόπιστο και γερό προϊόν. Αυτό το προϊόν γίνεται σε ΧΙ ' μια ΚΊΝΑ και είναι διάσημο για τη υψηλή επίδοση, τη διάρκεια και την αξιοπιστία του. Είναι η ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν τη μακράς διαρκείας και αξιόπιστης λειτουργία υψηλής δύναμης. Η ενότητα Ultracapacitor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκίνητων, αεροδιαστημικών, τηλεπικοινωνιών, ιατρικός, βιομηχανικός, της ανανεώσιμης ενέργειας και πολύ περισσότερων. Χρησιμοποιείται επίσης στη ρομποτική, τα ηλεκτρικά οχήματα, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τα συστήματα ενεργειακής αποθήκευσης και άλλες εφαρμογές που απαιτούν την αξιόπιστη και μακροπρόθεσμη ενεργειακή αποθήκευση. Η ηλεκτρική ενότητα Ultracapacitor Herong είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή όπου η αξιόπιστη, μακροπρόθεσμη ενεργειακή αποθήκευση είναι μια προτεραιότητα.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Paramters Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Ενότητα Ultracapacitor
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Βάρος Προσαρμοσμένος
Χρώμα Μαύρος
Μέγιστο ρεύμα απαλλαγής 2A
Μέγιστη τάση απαλλαγής 2.7V
Μέγιστο ρεύμα δαπανών 2A
Μέγιστη τάση δαπανών 4.2V
Ικανότητα 1.2F-10F
Λειτουργούσα θερμοκρασία -40℃~+65℃
 

Προσαρμογή:

Υπηρεσία προσαρμογής ενότητας Ultracapacitor

Το Herong ηλεκτρικό παρέχει τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες ενότητας ultracapacitor για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις εφαρμογής. Η ενότητα ultracapacitor μας έχει μια μέγιστη τάση δαπανών 4.2V, ένα μέγιστο ρεύμα απαλλαγής 2A, και μια λειτουργούσα θερμοκρασία -40℃~+65℃. Έχει μια ζωή κύκλων πάνω από 1.000.000 και το βάρος προσαρμόζεται.

Λέξεις κλειδιά: Υπερβολική ενότητα πυκνωτών, ενότητα Ultracapacitor, ενότητα εξαιρετικά-πυκνωτών, Herong ηλεκτρικό, XI'AN ΚΊΝΑ

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για την ενότητα Ultracapacitor

Προσφέρουμε μια σειρά της τεχνικής υποστήριξης και των υπηρεσιών για την ενότητα Ultracapacitor.

Υποστήριξη εγκατάστασης

Παρέχουμε την υποστήριξη εγκαταστάσεων για την ενότητα Ultracapacitor. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να παρέχει τις συμβουλές και τις οδηγίες σχετικά με τον καλύτερο τρόπο να εγκατασταθεί η ενότητα Ultracapacitor σας. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τη βοήθεια ανίχνευσης μηχανικών βλαβών για να επιλύσουμε οποιαδήποτε ζητήματα εγκαταστάσεων.

Τεχνική ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Εάν δοκιμάζετε οποιαδήποτε τεχνικά ζητήματα χρησιμοποιώντας την ενότητα Ultracapacitor, η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας μπορεί να παρέχει τις μακρινές και επιτόπιες υπηρεσίες ανίχνευσης μηχανικών βλαβών. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις συμβουλές για το πώς να βελτιστοποιήσουμε την ενότητα Ultracapacitor σας για τη βέλτιστη απόδοση.

Βελτιώσεις λογισμικού

Προσφέρουμε τις βελτιώσεις λογισμικού για την ενότητα Ultracapacitor. Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει τις οδηγίες σχετικά με τον καλύτερο τρόπο να αναβαθμιστεί η ενότητα Ultracapacitor σας, και να παρασχεθεί η βοήθεια οποιαδήποτε ζητήματα που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βελτίωσης.

Κατάρτιση προϊόντων

Παρέχουμε την κατάρτιση προϊόντων για την ενότητα Ultracapacitor. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας μπορεί να παρέχει την περιεκτική κατάρτιση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις λειτουργίες της ενότητας Ultracapacitor. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις συμβουλές για τις καλύτερες πρακτικές για τη χρησιμοποίηση της ενότητας Ultracapacitor.

 

FAQ:

Q1: Τι είναι ενότητα Ultracapacitor;
Α1: Η ενότητα Ultracapacitor, που γίνεται από Herong Electric από XI'AN ΚΊΝΑ, είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που είναι σε θέση και την ενέργεια μεγάλων ποσών.
Q2: Ποια είναι τα οφέλη την ενότητα Ultracapacitor;
A2: Η ενότητα Ultracapacitor προσφέρει διάφορα οφέλη, όπως η παροχή ενός χρηματοκιβωτίου και μιας αξιόπιστης πηγής της ενέργειας, των γρήγορων ποσοστών δαπανών και απαλλαγής, και της μακριάς ζωής υπηρεσιών.
Q3: Ποιες είναι οι εφαρμογές της ενότητας Ultracapacitor;
A3: Η ενότητα Ultracapacitor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές, όπως τα ηλεκτρικά οχήματα, η αποθήκευση ηλιακής ενέργειας, και η αποθήκευση αιολικής ενέργειας.
Q4: Ποια είναι η ζωή κύκλων της ενότητας Ultracapacitor;
A4: Η ενότητα Ultracapacitor έχει μια μακριά ζωή κύκλων μέχρι 10.000 κύκλων με την ελάχιστη απώλεια ικανότητας.
Q5: Ποια είναι η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας της ενότητας Ultracapacitor;
A5: Η ενότητα Ultracapacitor έχει μια λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας -40°C σε +60°C.

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636