Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636

Θερμά συγχαρητήρια στην επιτυχή σύγκληση της συνοπτικής συνεδρίασης της ποιοτικής «δραστηριότητας 100-ημέρας»

August 22, 2022

Στο απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2022, ηλεκτρική Co. Herong, το ΕΠΕ κράτησε μια περίληψη και μια έναρξη της «ποιοτικής δραστηριότητας 100-ημέρας» με το θέμα «της ενίσχυσης της ποιοτικής συνειδητοποίησης, της δημιουργίας της άριστης ποιότητας, και της νίκης της εμπιστοσύνης πελατών με το εμπορικό σήμα Herong.» συνεδρίαση. Η συνεδρίαση προεδρεύθηκε από το λι Dayan, ο τεχνικός διευθυντής. Ο γενικός διευθυντής, ο διευθυντής και ο αναπληρωτής Διευθυντής Μάρκετινγκ της ομάδας, ο διευθυντής της επιτροπής επίβλεψης και προώθησης, του Διευθυντή Μάρκετινγκ, του τεχνικού διευθυντή και όλου του προσωπικού της επιχείρησης παραγωγής συμμετείχαν στη συνεδρίαση.

Κατ' αρχάς, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Huang Xuan διάβασε έξω τη «απόφαση σχετικά με τις ανταμοιβές για τη «ποιοτική δραστηριότητα 100-ημέρας».

Αμέσως μετά, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, ο διευθυντής της Επιτροπής επίβλεψης και προώθησης, και του αναπληρωτή διευθυντή του μάρκετινγκ των παρουσιασμένων βραβείων σε εκείνοι που κέρδισαν το βραβείο ποιοτικής «δραστηριότητας 100-ημέρας».

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θερμά συγχαρητήρια στην επιτυχή σύγκληση της συνοπτικής συνεδρίασης της ποιοτικής «δραστηριότητας 100-ημέρας»  0

Τέλος, WANG Yongbin, γενικός διευθυντής της ομάδας, έκανε μια ομιλία συμπεράσματος, που απαιτεί όλο το προσωπικό της μονάδας παραγωγής για να καθιερώσει πάντα την ιδεολογία «του πελάτη πρώτα, ποιότητα πρώτα», να εμμείνει στο πνεύμα μηών ατελειών, να είναι αρμόδιο για τους πελάτες, να είναι αρμόδιο για την επιχείρηση, και να δώσει πάντα προσοχή στην ποιότητα. , για να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα «των ηγετών αποδώστε σημασία στην ποιότητα, η παραγωγή ακολουθεί την ποιότητα, οι υπάλληλοι δίνουν προσοχή στην ποιότητα», δημιουργούν την άριστη ποιότητα, κερδίζουν την εμπιστοσύνη πελατών, και κάνουν «Herong το ηλεκτρικό» εμπορικό σήμα αήττητο στον ανταγωνισμό αγοράς.