Διανομή και μετάδοση υπηρεσιών κατασκευής προμήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής EPC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Xi'an Κίνα
Μάρκα: HERONG ELECTRIC
Υψηλό φως:

Κατασκευή προμήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής EPC

,

Υπηρεσία κατασκευής προμήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής EPC

,

Διανομή υπηρεσιών EPC

Υπηρεσία EPC Distrubution και μετάδοσης

 

Η έννοια της μετάδοσης και της διανομής περιλαμβάνει τρεις πτυχές, δηλαδή μετάδοση, μετασχηματισμός και διανομή. Μεταξύ τους, η μετάδοση δύναμης αναφέρεται στη μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσω της μετάδοσης δύναμης, οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και τα κέντρα φορτίων που είναι πολύ μακριά (μέχρι χιλιάδες χιλιόμετρα) συνδέονται, έτσι ώστε η ανάπτυξη και η χρησιμοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας υπερβαίνουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς ο μετασχηματισμός δύναμης αναφέρει στη χρήση ορισμένου εξοπλισμού τη διανομή δύναμης διαδικασίας που αλλάζει την τάση από ένα χαμηλό επίπεδο σε ένα υψηλό επίπεδο (ώθηση) ή από ένα υψηλό επίπεδο σε μια χαμηλή ενέργεια το επίπεδο είναι μια μέθοδος διανομής για τη δύναμη στους χρήστες σε μια περιοχή όπου η ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνεται, άμεσα εν ενεργεία χρήστες.

Οι εγκαταστάσεις μετάδοσης δύναμης και διανομής περιλαμβάνουν τους υποσταθμούς, τις γραμμές και άλλο εξοπλισμό. Όλος ο εξοπλισμός μετάδοσης συνδέεται για να διαμορφώσει ένα πλέγμα μετάδοσης. Το δίκτυο που αποτελείται από τον εξοπλισμό διανομής δύναμης από το πλέγμα μετάδοσης στους χρήστες καλείται δίκτυο διανομής. Καλούνται μερικές φορές τα συστήματα και συστήματα διανομής μετάδοσης. Το σύστημα μετάδοσης δύναμης και το σύστημα διανομής συν τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός αναφέρονται συλλογικά ως ηλεκτρικό σύστημα. Οι διάφορες συσκευές ισχύος στο ηλεκτρικό σύστημα έχουν τις εκτιμημένες τάσεις τους, οι οποίες αποτελούν το επίπεδο τάσης του ολόκληρου ηλεκτρικού συστήματος. Η τάση που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση ισχύος είναι υψηλότερη από την τάση διανομής. Το τμήμα των ορίων τάσης μετάδοσης ισχύος και διανομής δεν καθορίζεται, και ποικίλλει με την περιοχή και την ικανότητα που καλύπτονται από το πλέγμα.

 

Σχεδιάζουμε, μηχανικός, κατασκεύασμα, τοποθετούμε όπισθεν και διατηρούμε ουσιαστικά κάθε τύπο εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, καθώς επίσης και τα συστήματα που διαβιβάζουν και διανέμουν την ηλεκτρική ενέργεια.

 

Διανομή και μετάδοση υπηρεσιών κατασκευής προμήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής EPC 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636