Να στείλετε μήνυμα

Υπηρεσία βελτίωσης παράγοντα δύναμης cOem υψηλής αποδοτικότητας για το πλέγμα δύναμης

Βασικές πληροφορίες
Υψηλό φως:

Βελτίωση παράγοντα δύναμης cOem

,

Υπηρεσία βελτίωσης παράγοντα δύναμης

Υπηρεσία βελτίωσης παράγοντα δύναμης

 

Ο παράγοντας δύναμης αναφέρεται στην αναλογία της ενεργού δύναμης του κυκλώματος εναλλασσόμενου ρεύματος στη φαινόμενη δύναμη. Κάτω από μια ορισμένη τάση και μια ισχύ του ηλεκτρικού εξοπλισμού χρηστών, όσο υψηλότερη η αξία, τόσο καλύτερη η αποδοτικότητα, και πιό πλήρως χρησιμοποιημένη τον εξοπλισμό ηλεκτρικής παραγωγής. Συνήθως χρησιμοποιημένη αντιπροσώπευση cosΦ

Τα περισσότερα από τα ηλεκτρικά φορτία στο πλέγμα δύναμης, όπως οι μηχανές, μετασχηματιστές, φθορισμού λαμπτήρες, και φούρνοι ηλεκτρικών τόξων, είναι επαγωγικά φορτία. Αυτές οι επαγωγικές συσκευές όχι μόνο πρέπει να απορροφήσουν την ενεργό δύναμη από το ηλεκτρικό σύστημα κατά τη λειτουργία, αλλά και να απορροφήσουν την αντιδραστική δύναμη συγχρόνως. Επομένως, μετά από να εγκαταστήσει τον παράλληλο εξοπλισμό αποζημιώσεων δύναμης πυκνωτών αντιδραστικό στο πλέγμα δύναμης, θα είναι σε θέση να παρέχει την αποζημίωση για την αντιδραστική ενέργεια που καταναλώνεται από το επαγωγικό φορτίο, που μειώνει το αντιδραστικό ηλεκτρικό ρεύμα παροχή από το πλέγμα δύναμης στο επαγωγικό φορτίο και που διαβιβάζεται από τη γραμμή. Δεδομένου ότι η ροή της αντιδραστικής δύναμης στο πλέγμα δύναμης μειώνεται, η απώλεια δύναμης που προκαλείται από τη μετάδοση της αντιδραστικής δύναμης με το μετασχηματιστή και το λεωφορείο στη γραμμή μετάδοσης και διανομής μπορεί να μειωθεί, η οποία είναι το όφελος της αντιδραστικής αποζημίωσης δύναμης. Ο κύριος σκοπός της αντιδραστικής αποζημίωσης δύναμης είναι να βελτιωθεί ο παράγοντας δύναμης του συστήματος αποζημιώσεων. Επειδή η ηλεκτρική ενέργεια που εκδίδεται από το γραφείο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υπολογίζεται στο kVA ή MVA, αλλά η δαπάνη είναι στο KW, δηλ., η πραγματική χρήσιμη εργασία που γίνεται. Υπάρχει μια διαφορά στην ατελέσφορη δύναμη μεταξύ των δύο, η οποία είναι γενικά αντιδραστική δύναμη σε kvar. Η μεγαλύτερη μέρος της αντιδραστικής δύναμης είναι επαγωγική, δηλ., οι αποκαλούμενες μηχανές, μετασχηματιστές, φθορισμού λαμπτήρες… Σχεδόν όλη η αντιδραστική δύναμη είναι επαγωγική, χωρητικός είναι πολύ σπάνιος, παραδείγματος χάριν: ο μετατροπέας συχνότητας είναι χωρητικός, στη μετατροπή συχνότητας που προσθέτει έναν αντιδραστήρα στο ηλεκτρικό ρεύμα το τέλος παροχής της συσκευής μπορεί να βελτιώσει τον παράγοντα ισχύος.

Για να λάβουν το καλύτερο δυνατό οικονομικό πλεονέκτημα από τη ηλεκτρική δύναμη και το παραγωγικό εργοστάσιο και οι καταναλωτές εγκαταστάσεις πρέπει να εκμεταλλευθούν στην υψηλή αποδοτικότητα. Για να επιτύχει αυτό είναι ουσιαστικό να υπάρξει ένας παράγοντας υψηλής δύναμης σε όλο το σύστημα.

Υπηρεσία βελτίωσης παράγοντα δύναμης cOem υψηλής αποδοτικότητας για το πλέγμα δύναμης 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636