Τριφασικός ψηφιακός ενεργειακός μετρητής επιπέδων τύπων 0.5S Μ με την καταγραφή γεγονότος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Πεκίνο Κίνα
Μάρκα: Banner
Αριθμό μοντέλου: DTZY88
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Colaor: Γκρίζος
Υψηλό φως:

0.5S τριφασικός ψηφιακός ενεργειακός μετρητής

,

1.2Un τριφασικός ψηφιακός ενεργειακός μετρητής

0.5S-ισόπεδος τριφασικός κόστος-ελεγχόμενος ευφυής ηλεκτρικός ενεργειακός μετρητής τύπων Μ (ενότητα-μακρινός-διακόπτης εξωτερικός)
 
Επισκόπηση του 0.5S-ισόπεδου τριφασικού κόστος-ελεγχόμενου ευφυούς ηλεκτρικού ενεργειακού μετρητή τύπων Μ
 
Dtzy88-μ ο 0.5S-ισόπεδος τριφασικός κόστος-ελεγχόμενος ευφυής ενεργειακός μετρητής τύπων (ενότητα-μακρινός-διακόπτης εξωτερικός) είναι μια νέα γενιά του μεγάλης ακρίβειας ευφυούς τριφασικού ενεργειακού μετρητή, με την ενεργό και αντιδραστική μέτρηση ενεργειακής κατανομής χρόνου, στοιχεία - επεξεργασία, και καταγραφή γεγονότος, καταγραφή φορτίων, αυτόματος έλεγχος, αλληλεπίδραση πληροφοριών και άλλες λειτουργίες, που χρησιμοποιούν την επίδειξη μεγάλος-οθόνης LCD για να διευκολύνει την ανάγνωση των στοιχείων, και να παρέχει τις διεπαφές υπέρυθρης και μακρινής επικοινωνίας για να διευκολύνει τη μακρινή διαχείριση υπολογιστών στα τμήματα δύναμης. Με βάση τα στοιχεία αυτά, οι λειτουργίες όπως το μαγνητικό πεδίο εναλλασσόμενου ρεύματος ανθυποβρυχιακό, ο έλεγχος ανωμαλίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ο αντιμαγνητικός τομέας και ο σταθερός έλεγχος μαγνητικών πεδίων προστίθενται, ο οποίος ενισχύει πολύ την αντικλεπτική απόδοση και τη λειτουργική αξιοπιστία η διεπαφή ενότητας επικοινωνίας μπορεί να υποστηρίξει το τρέχον εσωτερικό συνήθως χρησιμοποιημένο micro-power ραδιόφωνο, η ανταλλαγή των ενοτήτων όπως το ασύρματο δημόσιο δίκτυο έχει την ισχυρή ευελιξία δικτύωσης. Αυτός ο έξυπνος μετρητής εγκρίνει ποικίλα αντιπαρεμβατικά μέτρα λογισμικού και υλικού και το περιττό σχέδιο. Κατασκευάζεται από το μεγάλης κλίμακας ολοκληρωμένο κύκλωμα και την τεχνολογία SMT. Τα συστατικά κλειδιά επιλέγονται από τα διεθνώς διάσημα εμπορικά σήματα των μακράς διαρκείας συστατικών, το οποίο καθιστά αυτόν τον ενεργειακό μετρητή ιδιαίτερα αξιόπιστο και πιό αξιόπιστο. Μακριά λειτουργούσα ζωή.
δύο. Οι κύριες παράμετροι
1. Ακρίβεια: ενεργό επίπεδο δύναμης 0.5S, αντιδραστικό επίπεδο 2 δύναμης.
2. Εκτιμημένη τάση (Η.Ε): 3×57.7/100V, 3×220/380V.
3. Τάση εργασίας ορίου: 0.6Un~1.2Un.
4. Τρέχουσες προδιαγραφές: 0,3 (1,2) Α, 1.5(6) Α.
5. Βασικό λάθος, που αρχίζει και που σέρνεται: σύμφωνα με τις απαιτήσεις GB/T17215.322-2008.
6. Διαστάσεις: 290mm×170mm×85mm.
7. Μέγεθος εγκατάστασης: 240(256) mm×150mm.
8. Συμμορφωθείτε με τις ακόλουθες σχετικές προδιαγραφές:
Λειτουργική προδιαγραφή 1354-2013 Q/GDW του έξυπνου ηλεκτρικού ενεργειακού μετρητή
Προδιαγραφή τύπων ενεργειακών 1356-2013 μετρητών Q/GDW τριφασική έξυπνη ηλεκτρική
Q/GDW 1827-2013 τριφασικές έξυπνες ηλεκτρικές τεχνικές προδιαγραφές ενεργειακών μετρητών
Τεχνική προδιαγραφή πιστοποίησης ασφάλειας ανταλλαγής πληροφοριών ενεργειακών 1365-2013 μετρητών Q/GDW έξυπνη
Πρωτόκολλο επικοινωνίας ενεργειακών 645-2007 μετρητών DL/T πολλών χρήσεων ηλεκτρικό και τα έγγραφα αρχειοθέτησής του
Πολυσύνθετος ηλεκτρικός ενεργειακός 614-2007 μετρητής DL/T.
τρία. Η κύρια λειτουργία
1. Η υποστήριξη 4 ποσοστά, μέγιστες 14 διαφορές ώρας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, 14 χρονικές περίοδοι μπορεί να τεθεί κάθε μέρα, δύο σύνολα μετατροπής χρονοδιαγράμματος ποσοστού, και ειδικές τοποθετήσεις χρονοδιαγράμματος για τις διακοπές.
2. Υποστηρίξτε τη λειτουργία αποθήκευσης στοιχείων, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει τη διπλής κατεύθυνσης συνολική ηλεκτρική ενέργεια και τα ηλεκτρικά ενεργειακά στοιχεία των διάφορων δασμολογίων για τις τελευταίες 12 ημέρες τακτοποίησης.
3. Η παγώνοντας λειτουργία υποστήριξης, με το χρονικό πάγωμα, στιγμιαίο πάγωμα, καθημερινά που παγώνει, συμφώνησε με το πάγωμα, και ολόκληρο το πάγωμα σημείου.
4. Η λειτουργία καταγραφής γεγονότος υποστήριξης, μπορεί να καταγράψει το συνολικό αριθμό των διακοπών ρεύματος, ο συνολικός αριθμός του προγραμματισμού, ο συνολικός αριθμός των χρόνων της βαθμολόγησης, ο συνολικός αριθμός της ανοικτής κάλυψης μετρητών, του τραβήγματος και των στενών γεγονότων μπορέστε μόνιμα να καταγράψετε το χρόνο του ηλεκτρικού γεγονότος αναστοιχειοθέτησης μετρητών και το χρόνο των στοιχείων ηλεκτρικής ενέργειας αναστοιχειοθέτησης, κ.λπ.
5. Με τη λειτουργία καταγραφής φορτίων, μπορεί να καθοριστεί από DL/T 645-2007 «τάση, ρεύμα, συχνότητα», «ύπαρξη και αντιδραστική ισχύς», «παράγοντας ισχύος», «ύπαρξη και αντιδραστική συνολική ενέργεια», «τέσσερα τεταρτημόρια» οποιοσδήποτε συνδυασμός των έξι τύπων στοιχείων στοιχείων «συνολική αντιδραστική ενέργεια» και «τρέχουσα απαίτηση».
6. Η μακρινή λειτουργία ελέγχου δαπανών υποστήριξης, που πραγματοποιείται μέσω των εικονικών μέσων όπως το δημόσιο δίκτυο και το μακρινό σύστημα πωλήσεων ηλεκτρικής ενέργειας, και μπορεί να θέσει τις παραμέτρους ηλεκτρικής ενέργειας στον ηλεκτρικό ενεργειακό μετρητή και να τραβήξει την εντολή κλεισίματος.
7. Λειτουργία συναγερμών υποστήριξης, με την ελαφριά παραγωγή συναγερμών. Ο ελαφρύς συναγερμός υποδεικνύεται με το φωτισμό του backlight, και ο συναγερμός θα τελειώσει αυτόματα όταν επιστρέφει το γεγονός σε κανονικό.
8. Λειτουργίες υποστήριξης όπως η επικύρωση ασφάλειας. Κατά τη ρύθμιση των παραμέτρων και τον έκδοση των εντολών τηλεχειρισμού για τους ηλεκτρικούς ενεργειακούς μετρητές μέσω των εικονικών μέσων, περάστε την επικύρωση ασφάλειας ενότητας ESAM για να εξασφαλίσετε ασφαλή και αξιόπιστη μετάδοση στοιχείων.
9. Έχει 1 υπέρυθρη διεπαφή επικοινωνίας, 1 διεπαφή επικοινωνίας RS485 και 1 διεπαφή ενότητας επικοινωνίας.
10. Η διεπαφή ενότητας επικοινωνίας υποστηρίζει την ανταλλαγή μεταξύ του συνήθως χρησιμοποιημένου εσωτερικού micro-power ασύρματου, ασύρματου δημόσιου δικτύου και άλλων ενοτήτων.
11. Ο διακόπτης φορτίων είναι εξωτερικός.
12. Η διακοπή ρεύματος υποστήριξης λειτουργεί ξυπνήστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636