Να στείλετε μήνυμα

Τύπος - 1 ηλεκτρικός έξυπνος μετρητής 3 παγώνοντας λειτουργία υποστήριξης ελέγχου δαπανών φάσης τοπική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Πεκίνο Κίνα
Μάρκα: Banner
Αριθμό μοντέλου: DTZY88C
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Χρώμα: White&Gray
Υψηλό φως:

DTZY88C ηλεκτρικός έξυπνος μετρητής

,

0.6Un ηλεκτρικός έξυπνος μετρητής

,

3 παγώνοντας λειτουργία μετρητών φάσης έξυπνη

Επισκόπηση του τύπου - 1 τριφασικός τοπικός έξυπνος ενεργειακός μετρητής ελέγχου δαπανών (κάρτα-διακόπτης ΚΜΕ εσωτερικός/εξωτερικός)
 
DTZY88C τύπος - 1 τριφασικός τοπικός έξυπνος ενεργειακός μετρητής ελέγχου δαπανών (κάρτα-διακόπτης ΚΜΕ εσωτερικός/εξωτερικός) είναι μια νέα γενιά του μεγάλης ακρίβειας ευφυούς τριφασικού ενεργειακού μετρητή, με την ενεργό και αντιδραστική μέτρηση ενεργειακής κατανομής χρόνου, στοιχεία - επεξεργασία, καταγραφή γεγονότος, καταγραφή φορτίων, αυτόματος έλεγχος, αλληλεπίδραση πληροφοριών και άλλες λειτουργίες, επίδειξη μεγάλος-οθόνης LCD χρήσης για να διευκολύνει την ανάγνωση των στοιχείων, και να παρέχει τις διεπαφές υπέρυθρης και μακρινής επικοινωνίας για να διευκολύνει τη μακρινή διαχείριση υπολογιστών στα τμήματα δύναμης. Με βάση τα στοιχεία αυτά, τις λειτουργίες όπως το μαγνητικό πεδίο εναλλασσόμενου ρεύματος ανθυποβρυχιακό, έλεγχος ανωμαλίας δύναμης, ανίχνευση misoperation διακοπτών φορτίων, ο αντιμαγνητικός και σταθερός έλεγχος μαγνητικών πεδίων προστίθεται, ο οποίος ενισχύει πολύ την αντικλεπτική απόδοση και τη λειτουργική αξιοπιστία. Αυτός ο έξυπνος μετρητής εγκρίνει ποικίλα αντιπαρεμβατικά μέτρα λογισμικού και υλικού και το περιττό σχέδιο. Κατασκευάζεται από το μεγάλης κλίμακας ολοκληρωμένο κύκλωμα και την τεχνολογία SMT. Τα συστατικά κλειδιά επιλέγονται από τα διεθνώς διάσημα εμπορικά σήματα των μακράς διαρκείας συστατικών, το οποίο καθιστά αυτόν τον ενεργειακό μετρητή ιδιαίτερα αξιόπιστο και πιό αξιόπιστο. Μακριά λειτουργούσα ζωή.
δύο. Οι κύριες παράμετροι
1. Ακρίβεια: Ενεργό επίπεδο 1 δύναμης και αντιδραστικό επίπεδο 2 δύναμης.
2. Εκτιμημένη τάση (Η.Ε): 3×220/380V
3. Τάση εργασίας ορίου: 0.6Un~1.2Un.
4. Τρέχουσα προδιαγραφή: 5(60) Α.
5. Βασικό λάθος, που αρχίζει και που σέρνεται: καλύψτε τις απαιτήσεις GB/T17215.321-2008.
6. Διαστάσεις: 290mm×170mm×85mm.
7. Μέγεθος εγκατάστασης: 240(256) mm×150mm.
8. Συμμορφωθείτε με τις ακόλουθες σχετικές προδιαγραφές:
Λειτουργική προδιαγραφή 1354-2013 Q/GDW του έξυπνου ηλεκτρικού ενεργειακού μετρητή
Προδιαγραφή τύπων ενεργειακών 1356-2013 μετρητών Q/GDW τριφασική έξυπνη ηλεκτρική
Q/GDW 1827-2013 τριφασικές έξυπνες ηλεκτρικές τεχνικές προδιαγραφές ενεργειακών μετρητών
Τεχνική προδιαγραφή πιστοποίησης ασφάλειας ανταλλαγής πληροφοριών ενεργειακών 1365-2013 μετρητών Q/GDW έξυπνη
Πρωτόκολλο επικοινωνίας ενεργειακών 645-2007 μετρητών DL/T πολλών χρήσεων ηλεκτρικό και τα έγγραφα αρχειοθέτησής του
Πολυσύνθετος ηλεκτρικός ενεργειακός 614-2007 μετρητής DL/T.
τρία. Η κύρια λειτουργία
1. Η υποστήριξη 4 ποσοστά, μέγιστες 14 διαφορές ώρας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, 14 χρονικές περίοδοι μπορεί να τεθεί κάθε μέρα, δύο σύνολα μετατροπής χρονοδιαγράμματος ποσοστού, και ειδικές τοποθετήσεις χρονοδιαγράμματος για τις διακοπές.
2. Υποστηρίξτε τη λειτουργία αποθήκευσης στοιχείων, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει τη διπλής κατεύθυνσης συνολική ηλεκτρική ενέργεια και τα ηλεκτρικά ενεργειακά στοιχεία των διάφορων δασμολογίων για τις τελευταίες 12 ημέρες τακτοποίησης.
3. Η παγώνοντας λειτουργία υποστήριξης, με το χρονικό πάγωμα, στιγμιαίο πάγωμα, καθημερινά που παγώνει, συμφώνησε με το πάγωμα, και ολόκληρο το πάγωμα σημείου.
4. Η λειτουργία καταγραφής γεγονότος υποστήριξης, μπορεί να καταγράψει το συνολικό αριθμό των διακοπών ρεύματος, ο συνολικός αριθμός του προγραμματισμού, ο συνολικός αριθμός των χρόνων της βαθμολόγησης, ο συνολικός αριθμός της ανοικτής κάλυψης μετρητών, του τραβήγματος και των στενών γεγονότων μπορέστε μόνιμα να καταγράψετε το χρόνο του ηλεκτρικού γεγονότος αναστοιχειοθέτησης μετρητών και το χρόνο των στοιχείων ηλεκτρικής ενέργειας αναστοιχειοθέτησης, κ.λπ.
5. Με τη λειτουργία καταγραφής φορτίων, μπορεί να καθοριστεί από DL/T 645-2007 «τάση, ρεύμα, συχνότητα», «ύπαρξη και αντιδραστική ισχύς», «παράγοντας ισχύος», «ύπαρξη και αντιδραστική συνολική ενέργεια», «τέσσερα τεταρτημόρια» οποιοσδήποτε συνδυασμός των έξι τύπων στοιχείων στοιχείων «συνολική αντιδραστική ενέργεια» και «τρέχουσα απαίτηση».
6. Η τοπική λειτουργία ελέγχου αμοιβών υποστήριξης, που πραγματοποιείται μέσω των στερεάς κατάστασης μέσων (κάρτα ΚΜΕ) και του συστήματος πωλήσεων ηλεκτρικής ενέργειας, και μπορεί να θέσει τις παραμέτρους ηλεκτρικής ενέργειας στον ηλεκτρικό ενεργειακό μετρητή, και τραβά και κλείνει τις εντολές.
7. Λειτουργία συναγερμών υποστήριξης, με την ελαφριά παραγωγή συναγερμών. Ο ελαφρύς συναγερμός υποδεικνύεται με το φωτισμό του backlight, και ο συναγερμός θα τελειώσει αυτόματα όταν επιστρέφει το γεγονός σε κανονικό.
8. Επικύρωση ασφάλειας υποστήριξης και άλλες λειτουργίες. Όταν η παράμετρος που θέτει ή που εκδίδει τις εντολές τηλεχειρισμού για την ηλεκτρική ενέργεια μετρά μέσω των στερεάς κατάστασης μέσων (κάρτα ΚΜΕ), περάστε την επικύρωση ασφάλειας ενότητας ESAM για να εξασφαλίσετε ασφαλή και αξιόπιστη μετάδοση στοιχείων.
9. Έχει 1 υπέρυθρη διεπαφή επικοινωνίας και 1 διεπαφή επικοινωνίας RS485.
10. Ο διακόπτης φορτίων έχει δύο τρόπους: ενσωματωμένος και εξωτερικός.
11. Η διακοπή ρεύματος υποστήριξης λειτουργεί ξυπνήστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636