Να στείλετε μήνυμα

GB/T μετρητής ενιαίας φάσης μετρητών 17215,321 - του 2008 ηλεκτρικός έξυπνος ψηφιακός ενεργειακός

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Πεκίνο Κίνα
Μάρκα: Banner
Αριθμό μοντέλου: DDZY88
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Υψηλό φως:

GB/T ηλεκτρικός έξυπνος μετρητής 17215

,

321 - του 2008

,

50Hz ηλεκτρικός έξυπνος μετρητής

Επισκόπηση του μονοφασικού κόστος-ελεγχόμενου έξυπνου ενεργειακού μετρητή (μακρινός-διακόπτης εσωτερικός/εξωτερικός)
 
DDZY88 ο μονοφασικός κόστος-ελεγχόμενος έξυπνος ενεργειακός μετρητής (μακρινός-διακόπτης εσωτερικός/εξωτερικός), χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία στερεάς κατάστασης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και την τεχνολογία SMT, είναι κατάλληλος για τη μονοφασική ενεργό ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος με μια συχνότητα 50Hz, και η απόδοσή της συμμορφώνεται με GB/T 17215,321 - 2008 τεχνικές απαιτήσεις. Αυτό το προϊόν έχει μια διπλής κατεύθυνσης λειτουργία δοσολογίας, που μπορεί ακριβώς να μετρήσει την ενεργό ενέργεια στις θετικές και αρνητικές κατευθύνσεις, και μπορεί να θέσει τη συνδυασμένη ενεργό ενέργεια σύμφωνα με αυτό, με τη λειτουργία μέτρησης κατανομής χρόνου η ενεργός ενέργεια διαιρείται σε αιχμές, αιχμές, επίπεδα, κοιλάδες, η ηλεκτρική ενέργεια χρονικού διαστήματος κ.λπ. και η συνολική ηλεκτρική ενέργεια συσσωρεύονται αντίστοιχα και αποθηκεύονται. Έχει τη λειτουργία επίδειξης LCD (με τη λειτουργία επίδειξης κουμπιών ξυπνήστε LCD όταν είναι κλειστή η δύναμη), RS485 και την υπέρυθρη λειτουργία επικοινωνίας, η πραγματοποίηση της λειτουργίας ελέγχου δαπανών είναι μακρινός τρόπος, και ο διακόπτης φορτίων διαιρείται σε δύο τρόπους: ενσωματωμένος και εξωτερικός.
Οι κύριες παράμετροι
1. Ακρίβεια: Επίπεδο 1, επίπεδο 2.
2. Εκτιμημένη τάση (Η.Ε): 220V, τάση εργασίας ορίου: 0.7Un~1.2Un.
3. Τρέχουσες προδιαγραφές: 5(60) Α, 10(100) Α.
4. Βασικό λάθος, που αρχίζει και που σέρνεται: καλύψτε τις απαιτήσεις GB/T 17215.321-2008.
5. Διαστάσεις: 160mm X 112mm X 58mm.
6. Μέγεθος εγκατάστασης: 140 (150) χιλ. Χ 100mm.
7. Το πρωτόκολλο επικοινωνίας συμμορφώνεται με: DL/T 645-2007 «πρωτόκολλο επικοινωνίας για τους πολυσύνθετους ενεργειακούς μετρητές» και τα έγγραφα αρχειοθέτησής του.
8. Η λειτουργία ποσοστού συμμορφώνεται με: Απαιτήσεις πρωτοκόλλου DL/T 614-2007.
9. Οι βασικές λειτουργίες συμμορφώνονται με: Q GDW 354-2013 λειτουργικές προδιαγραφές για τους έξυπνους ενεργειακούς μετρητές.
10. Οι εξωτερικές διαστάσεις προσαρμόζονται σε: Προδιαγραφή τύπων ενεργειακών 355-2013 μετρητών του Q GDW μονοφασική ευφυής ηλεκτρική.
11. Οι τεχνικές παράμετροι συμμορφώνονται με: Q GDW 364-2013 τεχνικές προδιαγραφές για τους μονοφασικούς έξυπνους ενεργειακούς μετρητές.
12. Η πιστοποίηση ασφάλειας συμμορφώνεται με: Q GDW 365-2013 έξυπνες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης ασφάλειας ανταλλαγής πληροφοριών ενεργειακών μετρητών.
Η κύρια λειτουργία
1. Η υποστήριξη 4 ποσοστά, 14 διαφορές ώρας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, 14 χρονικές περίοδοι μπορεί να τεθεί κάθε μέρα, δύο σύνολα μετατροπής χρονοδιαγράμματος ποσοστού, και ειδικές τοποθετήσεις χρονοδιαγράμματος για τις διακοπές.
2. Υποστηρίζει τη λειτουργία της τοποθετημένης στη σειρά ηλεκτρικής ενέργειας, δεν υποστηρίζει την τοποθετημένη στη σειρά τιμή ηλεκτρικής ενέργειας, και απαιτεί την τακτοποίηση υποβάθρου.
3. Υποστηρίξτε τη λειτουργία αναστοιχειοθέτησης υπό τους όρους κλειδιών και άδειας. Η κατώτατη αξία του ηλεκτρικού ενεργειακού μετρητή μπορεί μόνο να επαναρυθμιστεί σε μηδέν, και η ρύθμιση είναι απαγορευμένη.
4. Λειτουργία αποθήκευσης στοιχείων υποστήριξης, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει τη διπλής κατεύθυνσης συνολική ηλεκτρική ενέργεια και τα ηλεκτρικά ενεργειακά στοιχεία των διάφορων δασμολογίων για τις τελευταίες 12 ημέρες τακτοποίησης.
5. Η παγώνοντας λειτουργία υποστήριξης, με το χρονικό πάγωμα, στιγμιαίο πάγωμα, καθημερινά που παγώνει, συμφώνησε με το πάγωμα, και ολόκληρο το πάγωμα σημείου.
6. Η λειτουργία καταγραφής γεγονότος υποστήριξης, μπορεί να καταγράψει το συνολικό αριθμό των διακοπών ρεύματος, ο συνολικός αριθμός του προγραμματισμού, ο συνολικός αριθμός της χρονικής βαθμολόγησης, ο συνολικός αριθμός της ανοικτής κάλυψης μετρητών, του τραβήγματος και των στενών γεγονότων μπορέστε μόνιμα να καταγράψετε το χρόνο του ηλεκτρικού γεγονότος αναστοιχειοθέτησης μετρητών και το χρόνο της αναστοιχειοθέτησης τα ηλεκτρικά ενεργειακά στοιχεία.
7. Η λειτουργία ελέγχου δαπανών υποστήριξης, που μπορούν να πραγματοποιηθούν μακρινά μέσω των εικονικών μέσων όπως RS485 και το μακρινό σύστημα πωλήσεων δύναμης, και μέσω των εικονικών μέσων για να θέσουν τις παραμέτρους δύναμης στον ηλεκτρικό ενεργειακό μετρητή, το τράβηγμα και τις στενές εντολές, και οι οδηγίες συναγερμών, από τον ηλεκτρικό ενεργειακό μετρητή ένα σήμα συναγερμών εκδίδονται για να υπενθυμίσουν στους χρήστες για να πληρώσουν για την ηλεκτρική ενέργεια.
8. Λειτουργία συναγερμών υποστήριξης, με την ελαφριά παραγωγή συναγερμών. Ο ελαφρύς συναγερμός χρησιμοποιεί έναν κόκκινο σταθερό ελαφρύ δείκτη, και τις άκρες συναγερμών αυτόματα όταν επιστρέφει το γεγονός σε κανονικό.
9. Λειτουργίες υποστήριξης όπως η επικύρωση ασφάλειας. Όταν οι θέτοντας παράμετροι και η έκδοση των εντολών τηλεχειρισμού για την ηλεκτρική ενέργεια μετρούν μέσω των εικονικών μέσων, η ακριβής επικύρωση ασφάλειας ενότητας ESAM απαιτείται για να εξασφαλίσει ασφαλή και αξιόπιστη μετάδοση στοιχείων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18740359806

WhatsApp : +8618202998636